tirsdag 28. juni 2016

Treningsdager.

På youth world cup dreier det seg mest om ridning, læring og sosialtsamvær på tvers av landene. Det er cliniker hver dag, der deltakerne får hjelp og tips av dommerene. Det er oppsatte tider for friridning, det er karaoke og felles middager på kvelden. Noen land er hyggeligere en andre! Dette skal være gøy. Men det er også alvor. Konkurransen er reel. Har man plukket ut riktig rytter til riktig hest til riktig gren? Det er et puslespill. Det er en påkjenning. Ny trener, flink, og veldig god som kjenner fler av hestene, en manager som stort sett kun har sett jentene på felles cliniker. 
Det skal være gøy, men alvoret lurer i bakgrunnen. Nå er et to dager med cliniker, så en dag til å forberede konkurransedag, så smeller det i gang. 

13 land, alle like sultne på å vinne. 

Uansett så har vi oppnådd noe allerede, men lysten på mer er upåklagelig. Det er DETTE som gjelder. Jakten på en ny og yngere hest har kommet som et ønske. 

Når man kjenner at det er DETTE man vil så er det riktig. Når man elsker å konkurrere og bare vil mer, så har man et ekte konkurransehodet. Vi trodde vi viste det fra før men her i Australia ble det bare forsterket! 


Youth world cup 2016 🐴❤️💪🏻

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar