tirsdag 23. februar 2016

Ungdomssamling.

Frem mot junior-VM, skal jentene være med på 4 obligatoriske samlinger. Den 5.var nå i helgen. Cederic Leroux har trent jentene i et par år nå, men har desverre ikke mulighet til å følge de til Australia. Denne helgen var de på Stensbøl i Kongsvinger og fikk virkelig kjørt seg. De måtte bytte hester, bytte favorittgrener og organisere hvem som skulle ri hvem og hva. 

Aurora fikk prøvd seg på Hunter. Dette er den engelske varianten i western. Her brukes engelsk utstyr, trinsebitt og hestene skal vise steg. Hunterhester er avlet større en de fleste reining og cuttinghester som ofte er mindre og kompakte. 


Ungdomssamlingene er ikke bare for jentene tatt ut på laget, den er for alle ungdommer som er interessert, og det er også rom for voksne som vil være med å ri for den aktuelle treneren. 

Jentene skal nå tenke på hva de liker, og hva de er gode på for å prøve å tilspisse seg litt mot VM. Siden man ikke vet hva slags hester man får før man er der, er det greit å være litt god i "alt". 

Aurora er en av de få som har et forhold til cutting. Hun har vært på 3 cuttingcliniker i Norge, og skal snart til USA for et intensivkurs i cutting. 

Jentene på laget har sine gode klasser, på VM må de prestere i flere. 
Alle hester og ryttere MÅ stille til start, så man må kunne prester i mer en èn gren. 

Snappy fungerte fint på samling. Han har trukket en tann, og fått ny sal, så nå håper vi 18-åringen holder noen runder til. 
Han har dog personlighet. De brukte 30 minutter på å få han på hengeren på samling. Da jeg skulle laste han for hjemreisen gikk han på, på 2.forsøk. Jeg alene;-) 



En del sponsorklær og dekken fikk bli med på samling. Flere på vei inn, og flere er det plass til om noen vil sponse. 




Treningsplanen frem mot sommeren holder på å fylles opp. Følg med på den spennende fortsettelsen og følg lagets egen Instagram og blogg for flere oppdateringer: 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar