onsdag 5. februar 2020

Update, og nye mål.

Her er det ikke skrevet på 3 år. Over 3 år siden ulykken med Sjokoladen. Ekstremt mye nedetid, mye hodepine, lite riding, skole og sosialt liv. 

Youth World Cup 2018, gikk likevel bra!
5 medaljer til Aurora, 7 til Norge totalt og en samlet 10.plass. 


 

Cutting, horsemanship og ranch riding var klassene Aurora fikk plasseringer i. Hele turen til Texas kan du lese mere om her: 
YWC 2020

Så hva gjør man når man har avsluttet sitt andre world cup med gode resultater? Trener videre?

Sjokoladen viste seg å ikke være en perfekt match, og med mye hodepine og lite energi ble det beste for hesten å flytte videre! Det ble likevel noen gode prestasjoner og stevne både i Sverige og Danmark før YWC i 2018. 


Det ble mest hvile resten av 2018, for så å trene showmanship og starte noen få stevner i 2019. 




Med egen hest er det lettere å satse på EM, men da det ikke var hest som var EM materiale her (Snappy har blitt 22) var det ikke vanskelig å takke ja til å bli med på danskenes laguttak. Jentene var kjente fra Texas og med dansk familie så var også tilhørigheten til stedet. Så i 2020 har Aurora fått æren av å representere Danmark. 🇩🇰🇩🇰🇩🇰 



Det er et «voksent» lag og det blir treninger både i Danmark og Sveits før sommeren. I år går Youth World Cup av stabelen i Nederland mens cuttingen går i Tyskland. Rikke Benjaminsen skal trene det danske laget i år. 3.gangen på rad blir Aurora lagets yngste deltaker.  Følg de på: 
Team Denmark Instagram

Det blir beinhard konkurranse og mange deltakerland i år. Det siste året har treningen foregått for Emilie Bendix. Hun er dansk og har tatt turen opp til Norge for å trene folk her i Lommedalen. Hun var selv deltaker på Youth World Cup i 2018 og håvet inn medaljer i de fleste klassene. 

Frem til Youth World Cup blir det trening i Norge med Emilie, i Danmark og Sveits for Rikke og stevner både i Norge og Danmark. Følg med videre på veien til western VM 









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar