lørdag 14. mai 2016

Hektiske uker. (sponset)

En god stund siden siste oppdatering, og det går i ett. Jenten har deltatt på Matteo Sala clinik, og Jadasa Jablonowski clinick. I tillegg rir de for egene trenere mellom samlingene.

De har kontinuerlig kontakt med Kimberly Anderson fra New Zealand, som skal være treneren deres under YWC. Hun sender mønster, og filmer seg selv, samtidig som hun kommenterer og gir tips på videoene jentene legger ut av seg selv.

Klassene er grovfordelt, og jentene trener mot "sine" grener.

Aurora har fokus på Trail, Horsemanship og Ranch riding. Cutting får vi ikke trent så mye på her uten kuer... Ranch riding går bra. Det er en klasse både hun og Snappy trives med. Snappy slurver litt med benløft i trailen, men ellers så gjør han så godt han kan.

Å ri forskjellige hester er viktig. 5 hester de ikke kjenner blir en del av det norkse laget  "down under" Nå når sola skinner, og avreisedatoen nærmer seg, så øker ferkvensen med trening. Hun rir nå fast for undervisning 3 ganger pr uke. I helgene er det ofte stevner eller clinicker.
Aurora på Barcos

Aurora og Kongen


Det trengs fortsatt penger i kassa. Nå selger jentene lagbilder, Aurora selger lodd, og Snappy fikk stille som deltaker i en musikkvideo, der pengene gikk til laget. 



Morsom opplevelse det også. 

Første stevnet gikk av stablen på Tokerud i skikkelig drittvær. Ikke topp resultat i trail denne gang, men første gang i Ranch riding, gikk veldig bra!

Nå er det full fokus femover, stay tuned.

Digg med ulldekken fra Paddock.



Takk til Kavai, Paddock, Denora, Spenst Lommedalen, 360-grader, Marstall, som bidrar på Veien til WesternVM.



Følg jentene på:

Team Norway

Instagram:
veien_til_westernvm


(Jeg som westernmamma har slitt veldig med helsa de siste månedene så blogging og sponsorjobbing har ikke blitt som planlagt. Nå er vi snart på bena igjen, og tiden går fort!)