søndag 10. april 2016

Våren er her, treningsplanen er klar.

Her trener Aurora på grind, mens hun viser nye hvordan det skal gjøres. 


Etter å ha landet,  bokstavelig talt, etter USA, har treningen fortsatt. Aurora har utarbeidet en plan for april i første omgang. Den inkluderer to faste hester, Barcos og Snappy og andre nye hun rir sporadisk. Hun har gutset og hoppet 120 på fremmed ponni, og vært med på sprangtime med en annen. Hun skal jo ikke starte sprang tenker du, og det er helt riktig. Men hun skal ri helt nye hester i nye omgivelser og situasjoner. Derfor rir hun litt av hvert når anledningen byr seg. 

Snappy holder koken etter to turer inn på veterinærhøyskolen, med to tenner mindre. Siste året på barneskolen krever nok en ekstra innsats og med slaps,sludd og søle så er det til tider litt tungt å motivere seg for trening. Nå skinner sola, hesten er frisk og tiden frem mot VM er godt planlagt. 

I helgen var jentene samlet på Stall Stensbøl for tilspissing av formen. Jentene filmer hverandre og legger ut på en egen Facebook-gruppe, der deres trener under VM, Kimberly Anderson kommenterer og legger ut mønster hun vil jentene skal trene på. 

13 land stiller til start under VM. 
Det kan du lese om her: